• 0722 405 420
  • PROGRAM: L-V 10:00-18:00
  • Comenzile se plaseaza cu o zi inainte.

Articole  articol

mâncare de post

Mâncare de post sănătoasă și dietetică

Mulți dintre noi aleg să țină postul Paștelui dar de multe ori fie ajung să se îngrașe din cauza excesului de carbohidrați și grăsimi vegetale, fie să mănânce nesănătos din cauza ofertei limitate de mâncare de post.

Iată ce ne sfătuiește Dr. Laura Ene, medic nutriționist și diabetolog, pentru a avea o alimentație sănătoasă și dietetică în perioada postului.

postat la April 14, 2021
mâncare sănătoasă

4 sfaturi de la nutriționist pentru o mâncare sănătoasă

Atunci când vorbim despre mâncare sănătoasă, mulți dintre noi se gândesc la alimente care mai de care mai sofisticate. Este adevărat că ingredientele de calitate sunt foarte importante dar niciun aliment în sine nu este un panaceu. Mai mult, există o serie de alte principii de care ar trebui să ținem cont atunci când vrem să alegem o mâncare sănătoasă pentru noi și familia noastră.
postat la March 06, 2021
Sfatul nutriționistului pentru sărbători liniștite

Sfatul nutriționistului pentru sărbători liniștite

Tot anul le-am livrat clienților noștri mâncăruri sănătoase, gustoase și dietetice. Am avut chiar și mâncare de sărbători: un meniu tradițional dar dietetic de Crăciun.

Dar pentru că ne preocupă sănătatea înainte de toate, mai ales în aceste vremuri tulburi, nu puteam să nu venim și cu câteva sfaturi despre cum să consumăm toată această mâncare de sărbători. 
postat la December 23, 2020
Sus