• 0722 405 420
  • PROGRAM: L-V 10:00-18:00
  • Comenzile se plaseaza cu o zi inainte.

2 variante sănătoase de meniu la 1200 Calorii

Deviza noastră, la ELA BISTRO, este să livrăm mâncare sănătoasă, gustoasă și dietetică. Așa că tot ceea ce facem este în acord cu aceste trei componente pe care noi le considerăm esențiale atunci când vine vorba despre mâncare. 

Pentru a ne asigura că mâncarea preparată de noi este sănătoasă alegem doar ingrediente proaspete, din surse controlate. Nu folosim sosuri semipreparate, baze pentru mâncăruri sau aditivi alimentari. În plus, gătim mâncarea în ziua în care ajunge la tine. 

Gustul mâncării noastre este dat nu numai de ingredientele de calitate, ci și de știința de a le combina și a le condimenta pentru a le spori savoarea.

Pentru a face mâncarea dietetică și potrivită atât pentru persoanele care vor să își mențină silueta, cât și pentru cele care au diverse probleme de sănătate, avem grijă la numărul de calorii și modul de preparare. 

Gătim alimentele doar la abur, la cuptor, grătar sau prin fierbere. Avem grijă, de asemenea, la timpul de gătire pentru a le păstra cât mai mult din nutrienți. Dar nu în ultimul rând avem grijă ca mâncarea să fie „curată”, adică fără calorii goale sau ascunse. 

Prin urmare, dacă vrei să slăbești sau doar să-ți păstrezi silueta, iată 2 variante de meniu la 1200 de Calorii alcătuite din mâncărurile Ela Bistro. 

 

Meniul ELA BISTRO tradițional

Mic dejun

250 g Plăcintă dobrogeană

Prânz

350 g Ardei umpluți cu carne
50 g Pâine integrală

Cină

250 g Ciuperci la cuptor
300 g Legume la grătar

Gustare

300 g Căpșuni sau pepene

 

Meniu ELA BISTRO cu paste

Mic dejun

50 g Pâine integrală
250 g Salată de boeuf
300 g Legume proaspete

Prânz

400 g Paste Alfredo cu pui și broccoli

Cină

350 ml Supă de pui cu găluște

Gustare

300 g Căpșuni sau pepene

Dacă ți-au plăcut meniurile noastre, urmărește-ne în continuare pentru alte variante la fel de sănătoase, gustoase și dietetice sau accesează Meniu ELA BISTRO și plasează o comandă. 

Sus